Pròxima eixida : Llombai - 26 Abril - L'Alcúdia 8:00h -
INSCRIPCIÓ


Inscriu-te a la Penya

FOTOS I CRÒNIQUES ANTERIORS

fotos i cróniques
Anys anteriors

ALTRES EIXIDES

altres eixides
Fotos

Secció CUC DARKSIDE
Fes click per a entrar en la secció de Freeride del CUC
SAPS QUI SÓC?

EN LÍNIA
Actualment hi ha 5 invitats
L'ORATGE
PATROCINADORS TROBADA 2013
PINET - 12/04/14

[Vídeos]

Alzira 8h. Cel ras. La temperatura ha baixat respecte als dies anteriors, però és agradable. De nou els pronosticadors de l'oratge han errat. Auguraven pluja segura, però els núvols s'han pres el dia lliure i els meteoròlegs han quedat com Camot. Molts porten l'impermeable a l'esquena i ja lamenten haver afegit els grams de més que els llastaran impedint-los rendir al màxim. El pilot principal arriba des de l'Alcúdia i Guadassuar. Tots estan estranyats del fet que passen uns minuts de l'hora de trobada i el capità Abarca no estiga present. La gent comença a preocupar-se. L'hauran segrestat pel camí? Haurà caigut en el mateix forat dimensional que el MH370? Li haurà tocat la primitiva i estarà en les Bahames? Res d'això. Al poc, apareix acompanyat de Jean Christophe, que s'havia entossudit en fer-se un cafè abans d'arribar. També arriben el presi, camuflat en un grupet de carreters que li reneguen quan els deixa per maniobra perillosa i Ivan, cofoi per la seua nova bicicleta, de 29'', per descomptat, que de les altres ja no en venen.

[ Llegir més...]

ANNA - 05/04/14

[Vídeos]

De nou en la bretxa. La cita era en Alberic i, ja que passàvem prop de sa casa, Pepe aprofità per unir-se'ns, però tot i això, els primers en arribar foren els de Carcaixent. La volta etèria, encara que mostrava capritxoses formes esponjoses, era permeable a la claror solar que augurava un assolellat matí de primavera, tanmateix, la prudència ens havia recomanat inicialment anar proveïts de màniga llarga, almenys de moment. Érem un grapat considerable de cuquets disposats a menjar-nos el món, o almenys l'esmorzar, i després de les corresponents salutacions i rialles pròpies del primer contacte, començàrem a rodar pausadament cap a la destinació de la jornada: Anna. Mentre continuàvem xerrant i ficant-nos al dia, quasi sense esforç i inadvertidament aplegàrem al pont del Rei, entre bancals i a la vora de l'autovia, que en altres ocasions ja ens hem parat a contemplar. Aquesta vegada entràrem a les runes per un caminal diferent i alguns optaren per muntar-hi amb la bici per un accés habilitat i degudament tancat perquè els despistats no caigueren de dalt a baix.

[ Llegir més...]

CHINCHILLA - 29/03/14

[Vídeos]

Pronòstic meteorològic desfavorable, l'aigua semblava garantida segons els auguris dels oracles de l'oratge. De fet, al punt de trobada, AlbericChinchilla, el sostre era encara gris, però no hi havia cap rastre d'humitat. El paper principal se l'havia reservat el vent, que refredava l'ambient i feia dansar els arbres amb un vaivé xiuxiuejant alhora seré i inquietant. Aplegaren al poc Doménech, Alberto, Vicent i Toni, en una furgoneta negra que els feia semblar El Equipo A, que havien fet tard a la primera cita. Entràrem a un bar al costat de la carretera, per esperar als companys autòctons que havien de vindre des d'Albacete, i aprofitàrem per buidar budells i bufetes i calfar el pap amb algun cafè matiner. L'establiment era també un aparador de productes de la terra: navalles, pastissos i figuretes diverses que ens recordaven que estàvem a la Manxa i, com Quixots sense armadura, embogits per la passió per la bicicleta de muntanya, anàvem a viure la nostra singular aventura.

[ Llegir més...]

CULLERA - 22/03/14

[Vídeos]

No era un pont massa llunyà, ni estava sobre el riu Kwai. No era el de Remagen ni un d'aquells de fusta coberts del comptat de Madison on Clint Eastwood feia fotos per al National Geografic (i de tant en tant magrejava la Merryl Streep). No era tan famós com el de Manhattan o el Golden Gate ni tan reial com el de les torres de Londres sobre el Tàmesi. Tampoc era tan estrafolari com el de Calatrava ni tan aromàtic com el de les flors a València. Era el pont d'Albalat, humil i blau (molt blau). Estret, de ferro i ciment, amb un disseny estàndard que algú decidí que uniria les vores del Xúquer al seu pas pels pobles de la Ribera. D'una època en què la gent es conformava amb una estructura funcional, que servira simplement per anar d'un costat a l'altre del riu, encara que fóra en un sentit cada vegada. Rústic però prou sòlid per suportar les embranzides furioses de les estacionals crescudes de la fera dormida que descansa a sota. Aquest era el punt de trobada de l'etapa del dia, on acudiren els cuquets i els companys de Rutafondo, president Juanvi inclòs, per començar la ruta en comunió.

[ Llegir més...]

FOTOS
Pinet [120414] Anna [050414] Chinchilla [290314] Cullera [220314] Jarafuel [150314] Llombai [080314] Xàtiva [010314] Barxeta [220214] Real [150214] Jalance [080214] La Barraca [010214] Manuel [250114] Artana [180114] Tous [110114]
FEDERACIÓ

federació
Documentació 2014

VÍDEOS


Vídeos

CALENDARI

calendari
Calendari 2014

TRACKS

tracks
Tracks

CLASSIFICACIONS
Crono 2013
Rutòmetre d'hivern 2012
Crono 2012
Rutòmetre d'estiu 2012
Rutòmetre d'hivern 2011
Crono 2011
Rutòmetre d'estiu 2011
Cronodescens 2011
Rutòmetre Alzira 2010
Crono 2010
Rutòmetre Novetlè 2009
Crono escalada 2009

més >>

RECOMANEM

PATROCINADORS XIII TROBADA

contactar: paitomaca@gmail.com
Tots els logos i marques en aquest lloc són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris són propietat dels seus autors, tota la resta és per mi.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. Aquest software és lliure, i vosté pot redistribuir-lo sota la llicència GPL. PHP-Nuke ve sense garantia absoluta, per a detalls, veja la llicència.

Pàgina generada en 0.60 segons

:: WinterICE phpbb2 style by Intrepid Studios :: PHP-Nuke theme by Mighty_Y :: Traduït i modificat per DragonNB ::