Pròxima eixida : Artana - 31 Gener 2015 - Autobús o Cotxe? -
INSCRIPCIÓ


Inscriu-te a la Penya

FOTOS I CRÒNIQUES ANTERIORS

fotos i cróniques
Anys anteriors

ALTRES EIXIDES

altres eixides
Fotos

Secció CUC DARKSIDE
Fes click per a entrar en la secció de Freeride del CUC
SAPS QUI SÓC?

EN LÍNIA
Actualment hi ha 5 invitats
L'ORATGE
PATROCINADORS TROBADA 2014
TOUS - 24/01/15


LA BARRACA -17/01/15

[Vídeos]

L'hivern havia arribat de veritat. Josep encara tenia valor per anar amb el culotte pirata, però la resta tirà de fons d'armari i es ficà damunt totes les capes que tenia a mà. El recent creat Red Team acudí conjuntat des de l'Alcúdia i Carlet, mentre el grup de Guadassuar (vila capital de la Ribera) ja esperava a les portes d'Alzira (antiga aldea vinguda recentment a més per qüestions administratives). Encara quedàrem a les 8:30h, però tot i això només deduíem la imminent aparició del sol en veure'l refulgir retallant els abruptes perfils de les muntanyes que prompte assaltaríem. Tornàvem a ser una munió i fèiem barret ben juntets per veure si se'ns apegava la calor. Però el temps calia aprofitar-lo al màxim per no arribar tard com la setmana anterior i prompte estàvem ja en ruta. Per darrere de les instal·lacions de l'antiga Avidesa entràrem breument al poble per encarar la muntanyeta de Sant Salvador, i de bones a primeres calfàrem a consciència el cos amb els escassos però contundents metres de costera del calvari que alçava renecs i queixes entre els presents: Serà açò necessari de bon de matí? Tan bé com estaria en ma casa tapat fins al nas amb una manta calenta i agarrat a la parenta... quines ganes de patir.... Menys mal que açò és el que ens agrada.

[ Llegir més...]

NAVARRÉS - 10/01/15

[Vídeos]


CASTELLÓ DE RUGAT - XERACO - 27/12/14

[Vídeos]


La volta a València s'ha acabat...
Si has participat...
crea el teu Diploma Acreditatiu
Part I: 2013 Part II: 2014
Vídeos Ivan: Sinarcas - Casas del Río Casas del Río - Jalance
Vídeos Agustí: Part I Part II

Sembla mentida que ja hàgem arribat al final del trajecte. Tot i això, la il·lusió amb que el presi proposà aquest titànic projecte de completar la volta a València en btt fa dos anys s'ha mantingut intacta amb el pas dels mesos. És més, ha anat creixent amb el temps. Els cuquets esperàvem amb ànsia cada etapa per viure el recorregut que, Doménech primer, i després Abarca, ens preparaven exclusivament per al nostre gaudi. En total, més de 750 quilòmetres i 15.000 metres d'ascensió acumulada en 15 episodis d'una història que hem escrit principalment amb suor i rialles. Com tota bona contalla hi ha hagut moments més complicats, com les sempre lamentables trompades de Ramón i Toni, les tanques inesperades als camins que trastocaven els plans, la visió de paisatges anorreats pel foc, les múltiples avaries de les bicicletes o la roda rebentada de l'autobús en ple trajecte de tornada. Hem patit també les fuetades del vent, les punxades del fred i el càstig de l'intens calor estiuenc. Però si bé els capítols negatius els podem comptar amb els dits de les mans, l'alegria i la germanor imperant en qualsevol de les jornades els eclipsa sobradament. Ens ho hem passat magníficament, fent el que ens agrada, bicicleta.

[ Llegir més...]

BARXETA - 20/12/14

[Vídeos]


El 2014 s'acaba...
Part I Part II

La boira, com una pluja ingràvida i pacient, havia mullat els carrers. A Alzira s'havia fos, però a l'Alcúdia i Guadassuar era espessa i difícilment permetia veure més enllà d'uns pocs metres. Malgrat això, els companys tripulants del Cuc aconseguiren guiar-se a través la blanca foscúria fent de les seues màquines dards que fendien la molla cortina, com les proes dels drakars, vaixells víkings, ultrapassant l'Skagerrak. Havent fugit de l'implacable alè del matí, veieren com la llum de l'alba acoloria els núvols, que semblaven llepolies de fira i retallava les carenes d'orient com si foren el decorat d'un teatre d'ombres xineses. Ben abrigats, heroics supervivents de sopars i dinars nadalencs d'empresa, els cuquets es presentaren al punt de trobada llestos per a solcar la terra i l'asfalt amb cautxú rugós, remant a cama batent, lliures en les galeres de la passió per la bicicleta. El primer de l'expedició, el capità Abarca, marí feréstec de gamba rígida com els temibles pirates, gestor nat de mapa i brúixola. Barxeta seria la nostra destinació, ens ajustàrem els elms per a la batalla i ens aferràrem amb força als punys directors. Salpàrem per fer una nova incursió per les terres de la Ribera.

[ Llegir més...]

RUTÒMETRE QUATRETONDA - 13/12/14

[Vídeos] - [Vídeo Equip Guadassuar] - [Classificació]

Ni el mateix conductor de l'autobús sabia on anàvem. Els únics que coneixien el misteri eren els organitzadors, Lucas, Juan Moreno i Doménech... ah! I Jean-Christophe que s'havia adormit i com que no havia arribat a hora li ho havien hagut de dir perquè anara amb el seu cotxe. La resta dalt de l'autobús o amb els vehicles darrere d'aquest, enfilàrem l'autovia d'Albacete sense idea d'on aniríem a parar. Alguns predeien que la zona de Moixent podia ser la candidata, però al desviar-nos per Xàtiva aquesta opció s'esvaí. Tampoc la ciutat socarrada en seria la seu, ja que continuàrem cap al Genovés, que també deixàrem enrere. Al passar el port de Benigànim, quedaven poques opcions i pocs minuts després finalment paràrem al poble triat per al rutòmetre d'hivern d'aquest any, Quatretonda. Desembarcàrem a la piscina municipal i començàrem a muntar les bicis i els suports per al llibret de ruta. Enguany l'equip vencedor seria nou, els vigents guanyadors eren els encarregats de muntar la festa.

[ Llegir més...]

FOTOS
La Barraca[170115] Navarrés [100115]
FEDERACIÓ

federació
Documentació 2014

VÍDEOS


Vídeos

CALENDARI

calendari
Calendari 2015

TRACKS

tracks
Tracks

CLASSIFICACIONS
Rutòmetre d'hivern 2014
Crono 2014
Crono 2013
Rutòmetre d'hivern 2012
Crono 2012
Rutòmetre d'estiu 2012
Rutòmetre d'hivern 2011
Crono 2011
Rutòmetre d'estiu 2011
Cronodescens 2011

més >>

RECOMANEM

PATROCINADORS XIV TROBADA

contactar: paitomaca@gmail.com
Tots els logos i marques en aquest lloc són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris són propietat dels seus autors, tota la resta és per mi.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. Aquest software és lliure, i vosté pot redistribuir-lo sota la llicència GPL. PHP-Nuke ve sense garantia absoluta, per a detalls, veja la llicència.

Pàgina generada en 1.47 segons

:: WinterICE phpbb2 style by Intrepid Studios :: PHP-Nuke theme by Mighty_Y :: Traduït i modificat per DragonNB ::