Pròxima eixida : Manuel - 1 Novembre - Alzira 8:00h -
INSCRIPCIÓ


Inscriu-te a la Penya

FOTOS I CRÒNIQUES ANTERIORS

fotos i cróniques
Anys anteriors

ALTRES EIXIDES

altres eixides
Fotos

Secció CUC DARKSIDE
Fes click per a entrar en la secció de Freeride del CUC
SAPS QUI SÓC?

EN LÍNIA
Actualment hi ha 5 invitats
L'ORATGE
PATROCINADORS TROBADA 2014
CRONO - 22/11/14

Atenció cuquets, el pròxim 22 de novembre tenim una altra edició de la crono de la Penya el Cuc. Aquells que vulguen participar ja poden anar entrenant-se per la zona de la Casella, on tindrà lloc aquest any. Recordeu que els que competisquen tenen l'esmorzar pagat, que de segur que se l'hauran guanyat. Enguany hi haurà també un dinar de germanor (una torrada de carn argentina) en acabar la ruta (dutxats i mudats). Com que la vianda s'ha d'encomanar amb molta antelació, els que vulguen assistir (a la crono o al dinar, o a les dues coses), poden anar apuntant-se ací, abans del 30 d'octubre (per al dinar, a la crono sempre es pot assistir).


ALCALÀ DEL XÚQUER - 25/10/14

[Vídeos]

Amb la nit més fosca que la gola d'un llop ens presentàrem a Alberic els cuquets, matiners com els que més. Teníem ullets de son, però mirada d'il·lusió, sabíem que teníem per davant una ruta en Alcalà del Xúquer per llepar-se els dits. Una vegada estiguérem tots reunits, eixírem directes a l'autovia, passant per Almansa i Alpera. Obscuritat total inclús quan, hora i mitja després, arribàvem al punt del partida de la jornada. Feia fred. Amb tota la calor que havíem passat durant la setmana, resulta que a l'hora d'eixir estàvem aborronats tot i que, els que havien sigut previsors, com Pepe, treien les jaquetes per poder calfar l'organisme. La resta, a tremolar. Quan ja estàvem preparats, aparegué Vicente, des d'Albacete, que ja ens ha acompanyat en altres aventures. Ell havia tingut un viatge més curt, però anava a gaudir igual del trajecte. Com que encara era prompte, entràrem a un bar per fer-nos un cafè calentet, mentre els vilatans ens miraven sorpresos per la moral que demostràvem.

[ Llegir més...]

MIRADOR DE TOUS - 18/10/14

[Vídeos]

Hui al sol li costava més alçar-se. Eren les huit i més que la llum d'un astre semblava que teníem la llum d'una pereta LED. Més que amb ulleres de sol, els matiners que venien de fora havien de portar ulleres de visió nocturna a l'estil de Buffalo Bill, el del silenci dels corders. El primer en aparèixer pel Toni fou Melchor, que arribà puntual, i a poc a poc anaren deixant-se veure més cuquets. L'etapa era per les rodalies, però de carrasca. Ens esperaven unes quantes pujades per posar a prova la vàlua dels pulmons, la fermesa dels quàdriceps i la fortalesa del nostre esperit. Mentre esperàvem la collita completa de ciclistes s'acostà a l'eixida Javi, que preferí fer alguna cosa més light, anant i tornant al Mondúver per la Casella. Res, per estirar les cames. La mànega llarga predominava, però malgrat la fresca, cal admetre que l'ambient era agradable, en un octubre que ha marcat les temperatures més altes des de fa dècades. Tal vegada ja hem de deixar de pensar en plantar Caquis i començar a preparar plançons de fruites tropicals per treure més partit a la terra.

[ Llegir més...]

BOCAIRENT - AGULLENT - 11/10/14

[Vídeos]

Ens havien avisat que l'esmorzar seria tardà, al càmping de la Mariola, al quilòmetre 32 del recorregut. I com que passar gana en una ruta ja dura per sí, és patir per patir (encara que als ciclistes ens agrada prou això del sofriment), portàvem tots en major o menor mesura alguna cosa que portar-nos al pap abans de la parada oficial. Pepe, el prolíficPájaro del Whatsapp, portava mores de gominola atòmiques, de les roges i de les negres, per poder triar, Pau convidava als que estaven prop d'ell a Donnetes de xocolata i Vicent encara apurava una de les cunyes de dàtil, figa i ametla amb les que acudí a l'expedició estiuenca de Riópar. El viatge en autobús fou, doncs, aprofitat per carregar energies, ja fóra en forma d'aliment per uns o amb una bona dormida per altres, com Agustí o Abarca. I és que ens havíem ficat en marxa abans de les set del matí, hora poc recomanable per a la salut física i mental, segons diu l'OMS i el sentit comú. És remarcable com, al llarg de les diferents eixides d'aquest titànic projecte de la volta a València, l'habilitat dels cuquets per col·locar les bicicletes a la panxa del vehicle ha anat millorant ostensiblement. Al principi ens acaloràvem amb discussions i perdíem molt de temps. Ara, per contra, en un obrir i tancar d'ulls, com un engranatge ben lubrificat, les màquines estan arreglades perfectament a la primera sense necessitat de revisió posterior.

[ Llegir més...]

BELLÚS - 04/10/14

[Vídeos]

Alguna poalada d'aigua havia caigut entre setmana, però a l'eixida no estava ni el pis mullat, ni les basses de rigor ni l'infame fang enlloc. Només alguns núvols fins es deixaven veure al firmament, però res de res, eren d'aquells que quan el matí ja està avançat s'han esvaït totalment igual que diuen que desapareix una xulla en una safa de Coca-Cola. Estàvem segurs que no ens banyaríem el llom com en l'eixida del dissabte anterior. Acudí una gernació d'esportistes d'elit (o quasi) matiners i alegres, entre els quals Juan, amb menys por de ratllar la bici nova, el presi sense la bena al braç, Jean-Christophe per animar el matí, Vicent per fer un passeig, Rubén per anar a la marxeta, el company Paco des de Guadassuar i també una molt grata sorpresa, amb Toni Scott des de València. Bo... no sé si li podrem dir ara això de Scott, perquè aquest cuquet també s'ha renovat la muntura i ara amb la nova, no hi ha trialera que veja que no es tire de cap (bo, la veritat és que això ja ho feia abans). A més, no vingué sol, sinó que portà un grupet de coreligionaris des de la capital per a que tastaren les delícies del Cuc. Una albada prometedora.

[ Llegir més...]

REAL - 27/09/14

[Vídeos]

Sabíem que ens banyaríem. Durant la setmana ja havíem rebut amb bon ànim per fi la desitjada pluja, que tanta falta ens feia després d'un llarg període de sequera. Malgrat tot, com ací som tan extremats, alguns episodis de pedra van fer prou mal als conreus, què li anem a fer? O no cau o cau tota junta. En qualsevol cas, el cel gris que no invitava en absolut a eixir amb la bicicleta es quedà de pedra quan veié la gran quantitat de cuquets que el desafiaven acudint al Toni per fer una volta per les muntanyes riberenques. Abans d'arribar i tot Àlex ja havia punxat, però finalment acudí molt ben acompanyat d'una gernació de valerosos ciclistes d'Alzira i Guadassuar. D'aquesta noble vila ens alegràrem molt de veure Juan, víctima dels maleïts lladres, però que assistí amb una nova muntura digna del més eixerit genet.

[ Llegir més...]

MONTROI - 20/09/14

[Vídeos]

I l'estiu s'acabà. En general diuen que va ser més fresquet de l'habitual, però les darreres cosses del mes de setembre deixaren la sensació d'una tòrrida estació. De l'Alcúdia partírem quasi tants cotxes com cuquets cap a Montroi, amb el cel cobert però el rostre somrient. El capità Abarca s'havia preocupat entre setmana de preparar una bona eixideta, combinant la seua habilitat descobridora de sendes amb el núvol d'informació de rutes que es pot trobar a la xarxa. Així que, aprofitant-ne una ben bonica que férem fa uns tres anys i el traçat de la marxa de Montroi, ens presentà un recorregut divertit i exigent. La llàstima fou el paisatge que, encara ara i per desgràcia per molts anys, mostra pocs brots verds des d'aquell terrorífic incendi que devastà la zona. Amb una miqueta de fortuna, els nostres nets podran de nou admirar bells paisatges a l'interior de la Ribera.

[ Llegir més...]

FOTOS
Alcalà del Xúquer [251014] Mirador de Tous [181014] Bocairent - Agullent [111014] Bellús [041014] Real [270914] Montroi [200914] Quatretonda [130914] Font de la Figuera - Bocairent [060914] Sumacàrcer [260714] Anna [190714] Rutòmetre L'Alcúdia [120714] Navarrés [050714] Navalon [280614] Pla de Corrals [210614] Circuit Trobada [070614] Cullera [310514] La Hunde - Navalon [240514] El Pinar [170514] Moixent [100514] Pinet [030514] Serramar [260414] Pinet [120414] Anna [050414] Chinchilla [290314] Cullera [220314] Jarafuel [150314] Llombai [080314] Xàtiva [010314] Barxeta [220214] Real [150214] Jalance [080214] La Barraca [010214] Manuel [250114] Artana [180114] Tous [110114]
FEDERACIÓ

federació
Documentació 2014

VÍDEOS


Vídeos

CALENDARI

calendari
Calendari 2014

TRACKS

tracks
Tracks

CLASSIFICACIONS
Crono 2013
Rutòmetre d'hivern 2012
Crono 2012
Rutòmetre d'estiu 2012
Rutòmetre d'hivern 2011
Crono 2011
Rutòmetre d'estiu 2011
Cronodescens 2011
Rutòmetre Alzira 2010
Crono 2010
Rutòmetre Novetlè 2009
Crono escalada 2009

més >>

RECOMANEM

PATROCINADORS XIV TROBADA

contactar: paitomaca@gmail.com
Tots els logos i marques en aquest lloc són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris són propietat dels seus autors, tota la resta és per mi.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. Aquest software és lliure, i vosté pot redistribuir-lo sota la llicència GPL. PHP-Nuke ve sense garantia absoluta, per a detalls, veja la llicència.

Pàgina generada en 1.11 segons

:: WinterICE phpbb2 style by Intrepid Studios :: PHP-Nuke theme by Mighty_Y :: Traduït i modificat per DragonNB ::