Pròxima eixida : Altmar - 3 Juny : 8:00h Guadassuar -
INSCRIPCIÓ


Inscriu-te a la Penya

FOTOS I CRÒNIQUES ANTERIORS

fotos i cróniques
Anys anteriors

ALTRES EIXIDES

altres eixides
Fotos

Secció CUC DARKSIDE
Fes click per a entrar en la secció de Freeride del CUC
SAPS QUI SÓC?

EN LÍNIA
Actualment hi ha 1 invitat
L'ORATGE
PATROCINADORS TROBADA 2016
XVI TROBADA BTT L'ALCÚDIA

CLASSIFICACIÓ

Classificació XV Trobada L'Alcúdia 2017

FOTOS

Trofeus

Eixida 01

Eixida 02

Senda 01

Senda 02

Circuit 01

Arribada 01

Arribada 02

Arribada 03

Avituallament 01

VÍDEOS

Eixida

Trobada per Jordi Vinyoles

Eixida de L'Alcúdia


RUTÒMETRE D'ESTIU 2017

Atenció Cuquets, ja està tot preparat per a gaudir d'un dia festiu en el rutòmetre d'estiu. Són moltes les coses que volem contar-vos sobre aquest esdeveniment, així que intentarem ser breus i centrar-nos només a allò que més pot interessar-vos.

La prova consta d’un total de sis rutes. Cadascuna d'elles s'haurà de realitzar amb l'ajuda d'un mapa on tindreu indicats els punts a trobar per a realitzar les fotos de grup i en el que estarà indicat el recorregut recomanat amb una línia de color. Es permet portar brúixola i altres mitjans mecànics per ajudar-vos amb l'orientació del mapa, però en cap cas es podrà utilitzar mòbil ni tampoc GPS. Així que, per fer les fotos, haureu de portar almenys una càmera de fotos per grup per poder-les mostrar al final. Pel que fa als punts on fotografiar-se, disposareu d'un llibret que contindrà la seua corresponent imatge i explicació.

Cada equip haurà de triar les rutes que vulga fer. En la reunió del rutòmetre us passarem una descripció de tots els recorreguts amb la finalitat que pugueu fer la vostra elecció amb antelació, perquè no se us acumule la faena quan es done l'eixida el dia de la prova.

Bo, amb açò, ja teniu explicat més o menys el mecanisme del rutòmetre. Qualsevol pregunta que tingueu al respecte se us respondrà en la reunió prèvia a l’esdeveniment, o bé per telèfon, sense cap tipus de problema. En el grup oficial de Whatsapp també s'anirà oferint pròximament informació relativa a distàncies, altimetria, dificultat física i tècnica. Si teniu consultes, per privat, per favor. Ah, per cert, el lloc on se celebrarà el rutòmetre és la Serra Mariola... i no diguem més, que Mariola és molt gran.

Per acabar el comunicat, heu de saber que la data límit per apuntar-se serà l'últim dia d'aquest mes de maig. De totes maneres, en cas que després d'aquesta data no estigueu apuntats i vulgueu vindre al rutòmetre, no serà un problema acudir, però no tindreu garantida una plaça a l'autobús ni tampoc rebreu els regals previstos per a tots els participants que s’hagen inscrit a temps.

Gràcies pel vostre temps, força i pedal.


HIGUERUELAS - 27/05/17

[Vídeos]


REAL - 20/15/17


HIGUERUELAS - 22/04/17


MONTSERRAT - 08/04/17

[Vídeos]


VIA VERDA OJOS NEGROS - 01/04/17

[Vídeos]


FOTOS
FEDERACIÓ

federació
Documentació 2014

VÍDEOS


Vídeos

CALENDARI

calendari
Calendari 2017

TRACKS

tracks
Tracks

CLASSIFICACIONS
Rutòmetre d'hivern 2014
Crono 2014
Crono 2013
Rutòmetre d'hivern 2012
Crono 2012
Rutòmetre d'estiu 2012
Rutòmetre d'hivern 2011
Crono 2011
Rutòmetre d'estiu 2011
Cronodescens 2011

més >>

RECOMANEM

PATROCINADORS XV TROBADA

contactar: paitomaca@gmail.com
Tots els logos i marques en aquest lloc són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris són propietat dels seus autors, tota la resta és per mi.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. Aquest software és lliure, i vosté pot redistribuir-lo sota la llicència GPL. PHP-Nuke ve sense garantia absoluta, per a detalls, veja la llicència.

Pàgina generada en 0.54 segons

:: WinterICE phpbb2 style by Intrepid Studios :: PHP-Nuke theme by Mighty_Y :: Traduït i modificat per DragonNB ::